Financiering

Financiering van een huis in Duitsland

Ook als u besluit om uw droomhuis niet via ons en met onze gratis aankoop begeleiding te kopen kunt u altijd gebruik maken van onze financieringservice.

Hypotheekrente in Duitsland historisch laag!

De hypotheekrente in Duitsland is op dit moment historisch laag, zo kunt u bij een solide Duitse bank zomaar een hypotheek krijgen waarbij de jaarrente 1 tot 1,5 % lager is dan in Nederland !

U dient er wel rekening mee te houden dat u bij een Duitse bank geen 100% hypotheek krijgt voor de te financieren woning, u dient dus altijd eigen geld mee te brengen én de kosten koper zelf te betalen.

100 % onafhankelijk advies

Wij werken samen met bijna alle regionale banken wat u een aantal voordelen biedt:

Financieringservice
Duidelijke en transparante voorlichting met betrekking tot het financieren van uw nieuwe woning in Duitsland. Bij het regelen van een financiering voor een huis in Duitsland komt nogal wat kijken, niet op de laatste plaats door het cultuur- en taalverschil. Het zelf regelen van een financiering kan daardoor een moeizame en hachelijke onderneming zijn. Onze hypotheekadviseurneemt u dit uit handen en communiceert met u in uw eigen taal. Wij zijn in staat uw wensen goed te interpreteren en kunnen voor u bemiddelen bij het verkrijgen van een financiering op maat. Wij hebben hiervoor o.a. contacten met Duitse banken en enkele Nederlandse banken die onroerend goed in Duitsland financieren.

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden !

  Uw naam (verplicht)

  Uw e-mail (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Aanvraag voor een financiering

  Klik hier om ons aanvraagformulier hypotheekadvies te downloaden!
  vragenformulier

  Dit Word document kunt u na openen opslaan op uw eigen computer en ingevuld,
  per email aan ons terugsturen.
  Onze hypotheekadviseur neemt z.s.m. contact met u op om de mogelijkheden te bespreken!
  Dit is vrijblijvend en verplicht u tot niets en is met geen enkele kosten voor U verbonden!