Wie zijn wij

Uw Droom is Onze Zorg – een uniek Full Service concept!

Wij behartigen uw belang als koper !  Samen met u gaan wij op zoek naar de bij u passende woning. Van begin tot zelfs nog na de verhuizing.

Bij Droomhuis Duitsland pakken we de zaken anders aan dan veel andere makelaars:

* Wij zijn ons bewust van de verantwoordelijkheid welke wij hebben bij het adviseren van onze landgenoten en realiseren ons terdege dat de informatie die wij u verstrekken deel kan uitmaken van uw besluitvorming.

* Wij hanteren een directe, persoonlijke en betrokken benadering zonder flauwekul of uiterlijk vertoon.

* Vrijblijvende, eerlijke en open communicatie i.p.v. interessante praatjes, u wilt toch graag écht weten hoe de zaken ervoor staan en wat de mogelijkheden zijn?

 Wij maken het niet mooier dan het is: het voelt niet goed of uw persoonlijke situatie is niet ideaal voor een emigratie? Wij zeggen het tegen u in plaats van u een huis te verkopen en u aan uw lot over te laten.

Wij beschikken met meer dan dertig jaar ervaring op de Duitse onroerend goed markt, als een van de weinige makelaars/adviseurs in de grensstreek, écht over de kennis welke benodigd is voor een soepele aankoop en emigratie naar Duitsland

Droomhuis Duitsland, een iewat andere makelaar en emigratieadviseur die UW tevredenheid als prioriteit stelt boven omzet. Wij willen dat U het ziet zitten en met optimisme een toekomst in Duitsland tegemoet kan zien want pas dan is ons werk geslaagd!

Wie zijn wij

Wij wonen sinds meer dan dertig jaar in Duitsland en zijn eigenaars van een makelaarsfirma welke staat geregistreerd bij de Industrie- und Handelskammer für het Emsland en Osnabrück ,  (Duitse Kamer van Koophandel) en het Amtsgericht te Meppen. Aan ons is vergunning verleend door de Landkreis Grafschaft Bentheim  om onze werkzaamheden te mogen uitvoeren.

 Wij bieden aankoopbegeleiding en emigratieadvies aan Nederlanders die een huis in Duitsland willen kopen.

Gespecialiseerd in de Duitse woningmarkt met meer dan dertig jaar ervaring op de Duitse huizenmarkt

De mensen achter Droomhuis Duitsland zijn:

Peter Sijsling

– Klantencontact en begeleiding. Regio: van Aaken tot aan de Noordzeekust

Door jarenlange bouwtechnische ervaring, opgedaan bij diverse grote firmas in Duitsland en 30 jaar ervaring als zelfstandig adviseur in Duitsland (www.bouweninduitsland.com) bij uitstek de persoon om op te treden als uw contactpersoon, u te begeleiden bij uw bezichtiging(en) en te ondersteunen bij de Duitse notaris. Hierbij speelt vertrouwen en betrokkenheid een sleutelrol!

Conny Sijsling

– Backoffice en boekhouding, Webbeheer en informatievoorziening.

U kunt rekenen op onze volledige inzet om, samen met u, van uw avontuur een positieve ervaring te maken. Hierbij spelen vertrouwen en persoonlijke betrokkenheid voor ons een sleutelrol!

Wat doen wij

Wij treden voornamelijk op als intermediair en houden ons bezig met het bemiddelen tussen Nederlandse kopers en bijna alle Duitse makelaars in de grensstreek van Aaken tot aan de Noordzeekust, het Sauerland en de Eifel. Op aanvraag ook in andere regio´s

Wij begeleiden u gedurende het gehele traject van uw aankoop en adviseren u bij alles wat bij uw emigratie naar Duitsland komt kijken. Ook ná uw vestiging in Duitsland kunt u bij ons terecht voor advies.

Huizenaanbod

Een groot huizen aanbod kunt u vinden op : www.huisinduitsland.com  maar in principe kunt u ieder huis van bijna iedere makelaar (op 6 makelaars na...) in de grensregio van Aken t/m de noordzeekust, het Sauerland en in de Eifel via ons kopen 

Waarom Droomhuis Duitsland

Gedurende de afgelopen jaren hebben meer dan 300 tevreden klanten onze unieke ´full service´werkwijze kunnen ervaren.
Uw belang komt bij ons altijd op de eerste plaats en wij stellen ons tot doel uw emigratie een positieve ervaring te laten zijn. Een persoonlijke benadering, transparantie en toewijding is ons handelsmerk.
Vermijd valkuilen bij de aankoop of nieuwbouw van een huis in Duitsland - wij helpen u graag !

Hoeveel kost onze aankoop begeleiding en advies Lees meer hier:

 Uw reactie verplicht u tot niets
Als u van onze aankoopbegeleiding gebruik wenst te maken horen wij dat graag !

Aankoopbegeleiding en deskundige help bij de aankoop van een woning in Duitsland

Schakel deskundige hulp in bij de aankoop van een huis in Duitsland met de ervaring in de aankoop van meer dan 300 woningen in Duitsland

Waar bevinden wij ons :

Droomhuis Duitsland is gevestigd in de Sperlingweg 8 in Twist (Landkreis Emsland), Duitsland. U bent welkom maar neem voor u eigen zekerheid eerst vooraf even telefonisch contact op
Adviesbureau Droomhuisduitsland.com 

Telefoon 0049 172 23940 23
Sperlingweg 8
49767 Twist
Kantooradres: Sperlingweg 8 - 49767 Twist  (Bezoek alleen op afspraak ook buiten de kantoor tijden)

Contact
Telefon: +49 172 23 940 23  (Van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 20.00 uur)

Email: [email protected]

Gedurende de afgelopen jaren hebben meer dan 350 tevreden klanten onze unieke ´full service´werkwijze kunnen ervaren.

Vraag om meer vrijblijvende informatie over onze werkwijze

Was bedeutet der Bergriff "Ankaufmakler = Aankoopmakelaar" - Ein freie Übersetzung aus dem Niederländischen.

In den Niederlanden schon seit Jahren sehr populär. Es gibt nur einen Immobilienmakler der ausschließlich für die Käuferseite arbeitet. Wir arbeiten ausschließlich für den Käufer und vertreten ausschließlich die Interessen des Käufers! Egal welches Haus von wem und über wen er kaufen möchte..

Hinweis zu allen Links auf dieser Internetseite:

Mit Urteil vom 12.05.1998 -312 O85/98 hat das Landgericht Hamburg entschieden, dass man durch einen Link auf eine andere Homepage deren Inhalte ggf. mit zu verantworten hat. Dies kann laut LG nur verhindert werden, indem man sich ausdrücklich von den Inhalten distanziert. Hiermit distanzieren wir uns ausdrücklich von den Inhalten aller von uns per Link angebotenen Seiten.

Datenschutzerklärung für die Nutzung von Facebook-Plugins (Like-Button)

Auf unseren Seiten sind Plugins des sozialen Netzwerks Facebook, 1601 South California Avenue, Palo Alto, CA 94304, USA integriert. Die Facebook-Plugins erkennen Sie an dem Facebook-Logo oder dem “Like-Button” (“Gefällt mir“) auf unserer Seite. Eine Übersicht über die Facebook-Plugins finden Sie hier: http://developers.facebook.com/docs/plugins/ Wenn Sie unsere Seiten besuchen, wird über das Plugin eine direkte Verbindung zwischen Ihrem Browser und dem Facebook-Server hergestellt. Facebook erhält dadurch die Information, dass Sie mit Ihrer IP-Adresse unsere Seite besucht haben. Wenn Sie den Facebook „Like-Button“ anklicken während Sie in Ihrem Facebook-Account eingeloggt sind, können Sie die Inhalte unserer Seiten auf Ihrem Facebook-Profil verlinken. Dadurch kann Facebook den Besuch unserer Seiten Ihrem Benutzerkonto zuordnen. Wir weisen darauf hin, dass wir als Anbieter der Seiten keine Kenntnis vom Inhalt der übermittelten Daten sowie deren Nutzung durch Facebook erhalten. Weitere Informationen hierzu finden Sie in der Datenschutzerklärung von facebook unter http://de-de.facebook.com/policy.php

Wenn Sie nicht wünschen, dass Facebook den Besuch unserer Seiten Ihrem Facebook-Nutzerkonto zuordnen kann, loggen Sie sich bitte aus Ihrem Facebook-Benutzerkonto aus.

Disclaimer

Wij hebben de informatie op onze site met veel zorg samengesteld. Ons doel is dat alle informatie klopt en volledig is. Maar natuurlijk kan er altijd ergens een fout staan. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van die fout. Ook mogen wij de informatie op deze site altijd veranderen.
Mocht u de informatie die u zoekt niet op onze site vinden schroom niet en stuur ons een mail of plaats uw vraag op ons blog

Met dank aan:

Tjitske en Victor Janssen voor het vele werk met deze website  en uiteraard de meer dan 300 klanten die wij bij de aankoop of nieuwbouw van een huis in Duitsland hebben mogen begeleiden !

Copyright 2004 tot 2020 - www.droomhuisduitsland.com

Verantwoordelijk voor de inhoud van deze website:  Peter W. Sijsling

DATENSCHUTZERKLÄRUNG

Verantwortliche Stelle im Sinne der Datenschutzgesetze ist:

Peter Sijsling

Privacyverklaring Lees meer hier