Renovatie

Renovatie, verbouw, sanering of rijp voor de sloop?

Vaak lees je bij de advertenties op internet: "Das Haus muss noch renoviert werden....." 

Wij weten uit ervaring dat veel makelaars het mooier maken dan het is en als er dan staat:
"Es muss saniert werden " het huis moet gesaneerd worden " betekent het dat het rijp is voor de sloop of als er staat "Es muss noch renoviert werden "........." is het rijp voor een grondige sanering.

Niet elk voordelige huis is aan het einde van de rit ook echt voordelig.

Laat u daarom door een echte vakman goed voorlichten voor u tot de koop overgaat. Uit ervaring weten we dat er vele valkuilen zijn en dat na de koop de teleurstelling groot kan zijn als het budget niet toereikend blijkt te zijn om de renovatie te voltooien. Wat in extreme gevallen zelfs kan lijden tot een relatiebreuk.............

 

Duitsland heeft vele mogelijkheden om u financieel te ondersteunen bij een renovatie of sanering van bestaande huizen.

U kunt uit een veelzijdig aanbod van gunstige hypotheken van de KFW Bank kiezen, er zijn mogelijkheden toeslagen of extreem voordelige financieringen (met rentes onder 1% ) te krijgen. Vraag via de mail om een voor u geheel vrijblijvend advies gesprek.
 koe2_klein koe1_kleinkoe6_klein

 

Ervoor

Erna……

De locatie, de locatie, de locatie…………

Vaak staat een zeer oud huis op een zeer mooi kavel, dan is het vaak interessant om aan een renovatie of een sanering van nieuwbouw kwaltijd te beginnen. Mits dit natuurlijk wel binnen uw budget past. Want u kunt veel dingen veranderen maar niet de locatie van uw toekomstige huis.

Ons bouwtechnisch advies kantoor heeft een ruime ervaring op het gebied van renovatie, verbouwing- en energetische sanering van bestaande oudere huizen en boerderijen Lees meer  ( Link opent in een nieuw venster )

neues Logo