Waarom Droomhuisduitsland ?

De website én het weblog zijn door ons opgezet  met als voornaamste doel het vertrouwen te krijgen van mensen die een huis zoeken in Duitsland, want dat is de voornaamste drijfveer. Wij zijn geen makelaars maar weten wat het is om helemaal vanaf nul te beginnen, uit te zoeken wat er allemaal bij komt kijken.

Nog niet zo lang geleden hoorde ik van iemand dat het hen afgeraden was om met Nederlandse bemiddelaars in de grensstreek in zee te gaan omdat deze hun eigen belang op de eerste plaats zouden stellen en de prijs opdrijven.
Hier goed over nadenkend kan ik me voorstellen dat dit voorkomt maar denk dat het hier gaat om bemiddelaars aan de Nederlandse kant  van de grens, welke samenwerken met Duitse collega´s en hiermee afspraken maken onder het motto ´voor een Nederlander is het altijd goedkoop, die betaalt dus toch wel´

Misschien dat het aan deze kant van de grens ook voorkomt maar ik kan u verzekeren dat de prijzen, welke u op onze website ziet, die zijn van de Duitse makelaars waarop wij geen enkele invloed hebben. En als wij al invloed op de prijs zouden hebben dan zou deze lager uitkomen…

Het motto dat wij, o.a. in ons logo, voeren is ´Uw droom, onze zorg´ en dat nemen wij serieus! Uw belang komt op de eerste plaats hetgeen wij tonen door snel te reageren, vrijblijvend vragen te beantwoorden en tijd voor u te nemen. U hoeft alleen maar een huis uit te zoeken, wij adviseren u over al het andere. Wij verdienen uw vertrouwen en doen daar iets voor!

Inmiddels hebben wij meer dan 210 Nederlanders bij de aankoop van een huis in Duitsland mogen begeleiden !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *