Het stappenplan voor de aankoop van een huis in Duitsland

Het stappenplan voor de aankkoop van een huis in Duitsland

 Een huis in Duitsland kopen is leuk en een uitdaging maar ook spannend. Er komt veel op op u af. Eigenlijk begint met het bekijken van de financiële mogelijkheden want het vinden van een juiste woning is dan makkelijker. Wij geven u tips hoe u het "project Duitsland" het beste kunt aanpakken 

 

1. Onderzoek uw financiële mogelijkheden

De Duitse banken hanteren vaak andere regels bij het verstrekken van hypotheken... Een indicatie voor uw financiële mogelijkheden kunnen wij u geven indien u het formulier voor een finacierings aanvraag download ,. Deze aanvraag is voor u geheel vrijblijvend en met geen enkele kosten of verplichtingen verbonden.  Download  De download start automatisch in een nieuw venster. Vul het formulier in en mail het naar
info @ droomhuisduitsland.com

2. Vind de bij u passende woning

Als u nu weet wat uw financiële mogelijkheden zijn kunt op huizenjacht gaan Door een huis te bezichtigen ervaart u pas echt of het aan uw wensen voldoet. Veel verkoop makelaars maken het altijd mooier dan het is. Verwacht niet te veel, bij bijna ieder huis zit er wel een addertje onder het gras. De vraag is of  of dit voor u een obstakel is.

Een aankoopmakelaar van droomhuisduitsland kan u hier bij helpen. Schakel ons van begin af aan in zo ontstaan geen extra- of meerkosten voor u bij de aankoop van een huis in Duitsland. Onze service zal u tijd en geld besparen.

Lees meer ook hier met de optie om onze emigratie checklist te downloaden

Wij maken het niet mooier dan het is ..... Uw aankoop makelaar in Duitsland

6 reacties

 1. Beantwoorden
  Remko 5 september 2023

  Goedemiddag ik heb een vraag. Ik kocht een woning in Duitsland en wil mij gaan inschrijven in de gemeente. Een ambtenaar daar geeft aan dat we het adres daar (dat we voor vakantie en weekeinden gebruiken) als hoofdverblijfplaats moeten opgeven. Ik stel mij op het standpunt dat dit onjuist is en in strijd met de Nederlandse en Duitse wet. Die geven aan dat je hoofdverblijf is daar waar je “centrale levens plaats is”. Klopt dit?

 2. Beantwoorden
  Jenny van der Laan 13 augustus 2023

  wij hebben namelijk een woning gezien op de huizen markt op jullie site vandaar deze vraag

 3. Beantwoorden
  Jenny van der Laan 13 augustus 2023

  wij hebben een vraag over kopen van een huis in Duitsland
  als wij ons huis in Nederland verkopen bij de 2 ton
  en daar ook een huis rond die prijs klasse kopen moeten wij dan ook hypotheek betalen
  met vriendelijke groeten Jenny

 4. Beantwoorden
  Ton 26 november 2017

  Hallo mijn vraag is , is het raadzaam om in duitsland een huis te kopen zonder hyptheek ,dit i.v.m de belastingen in duitsland of nederland.

  • Beantwoorden
   Peter Sijsling 26 november 2017

   Hallo,
   In Duitsland heeft u geen belasting voor- of nadelen als u een huis zonder een hypotheek zou kopen.(Bij eigen gebruik, bij een verhuur is het weer anders)
   Wij kennen hier heen hypotheek aftrek. Mocht u inkomen in Duitsland hebben bestaan er afschrijvings mogelijkheden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *