Nul op de meter – Energieneutral wonen – Het “Passivhaus”

Mocht u het idee hebben om een energieneutrale vrijstaande woning in Duitsland te bouwen zo kunt u een gunstige financiering van de Duitse overheids bank KFW verkrijgen. Op dit moment met een rente voet van 0,5% , ook te combineren met een subsidie van 10% van het toegezegde financieringsbedrag. Ook voor de energetische renovatie of sanering van bestaande woningen zijn er subsidies en / of goedkope hypotheken te verkrigen.

Ons kantoor heeft een ruime ervaring op het gebied van nieuwbouw en renovatie als ook op het gebied van de energetische sanering van oudere huizen en boerderijen.

Een paar referenties kunt u hier vinden : www.bouweninduitsland.com

Vraag om meer informatie via de mail of via het contact formulier. Ons advies is geheel vrijblijvend en zonder verplichtingen voor u ! 

Een Energielabel A+ woning - bouwbegin maart 2019

Kopen of bouwen in Duitsland ?

Een goed doordachte financiële aanpak van uw droomhuis in Duitsland is erg belangrijk ! Neem geen overhaaste beslissingen en vraag om vrijblijvend advies

0 0 votes
Artikel waardering
Subscribe
Abonneren op
guest
2 Reacties
nieuwste
oudste meest gestemd
Inline Feedbacks
View all comments
Petra
Petra
18 november 2019 15:20

Wij willen graag zonnepanelen op onze woning realiseren. Wij wonen in Emsland dichtbij Meppen. Zijn er mensen die goede ervaringen… Lees verder »

Peter
Peter
20 november 2019 11:02
Reply to  Petra

Dag Petra,
Onafhankelijk advies krijg je eigenlijk alleen maar hier: Energieagentur van de Landkreis Emsland LINK

2
0
Would love your thoughts, please comment.x